.APK-BOY Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG)


APK-BOY   Privacy Policy

25 mei 2018

Uw privacy is voor APK-BOY van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we doen met uw persoonsgegevens.

Afhandelen aankoop product
Wanneer u bij ons een product besteld, gebruiken wij uw persoonsgegevens om de bestelling af te kunnen handelen en bewaren wij uw gegevens en bestelhistorie. Mocht het product via de post bezorgd worden dan mogen wij uw persoonsgegevens aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.
Hiervoor gebruiken wij uw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, betalingsgegevens en e-mailadres. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat u geen gebruik meer maakt van onze diensten en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Een product kopen
U kunt bij ons bedrijf producten en diensten kopen. Hierbij gebruiken wij uw persoonsgegevens om de betaling af te handelen.
Hiervoor gebruiken wij uw factuuradres, telefoonnummer, betalingsgegevens, e-mailadres, naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en geslacht. Dit doen wij op basis van uw toestemming.
Wij bewaren deze informatie totdat u geen gebruik meer maakt van onze diensten en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Contactformulier
Met het contactformulier kunt u direct aan ons vragen stellen of aanvragen doen.
Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, , naam, adres, woonplaats evt  telefoonnummer en geslacht. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.

Andere partijen
Wij geven uw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is om uw bestelling verder af te kunnen handelen of als de wet zegt dat dat moet. ( bijv keuring registratie RDW ) Een ander  voorbeeld is dat we bij een vermoeden van fraude aangifte moeten doen bij de politie.

Reclame
publicatie van reclame , nieuws of aanbiedingen en nieuwe producten of diensten.

Dit doen wij:

?Enkel ter publicatie op onze website.
? Eventueel via social media.

U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. U kunt ons te allen tijde blokkeren in de mailbox.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Wij geven uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als dat nodig is voor onze bedrijfsvoering ( Keuring RDW )of als wij dat wettelijk verplicht zijn. (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).
Sommige partners zijn gevestigd buiten de Europese Unie. Als op onze website social media buttons zijn opgenomen, verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

Cookies
Onze website gebruikt geen cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar informatie in wordt opgeslagen opslaan zodat u niet steeds dezelfde informatie hoeft in te vullen.

Aangezien wij geen gegevens van u willen opslaan via onze site, maar enkel rechtstreeks mail contact prefereren , zal onze site prima zonder cookies fungeren.

U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige onderdelen van onze website gelinkt aan andere bedrijven werken dan misschien niet goed meer.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.

Google Analytics
Wij gebruiken enkel  Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website  gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google niet toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om uw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

  • De gegevens worden na ontvangst opgeslagen in een apart, afgeschermd systeem

Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en enkel rechtstreeks 1 op1 mail verkeer  wordt afgeschermd wanneer uw persoonsgegevens invoert.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze website, producten of diensten wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage en wijzigen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.
U hebt de volgende rechten:

? uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
? inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
? het laten corrigeren van fouten
? het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
? intrekken van toestemming
? bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

> ?lees Algemene pricavy policy_APK-BOY

 > ?AVG_mbt-KEURINGEN

> ?AVG Verordening lees meer ...

 > ?bekijk  GDPR Documents

Contact gegevens : 

APK-BOY

Wijngaardsweg 56 / 6412 PJ Heerlen

Tel : 045 5224390 / 0615290390

 E-mail : info@apkboy.nl


 

Copyright APK-BOY? 2012. All Rights Reserved.